kumanovo.gov.mk Општина Куманово | Municipality of Kumanovo

kumanovo.gov.mk
Title: Општина Куманово | Municipality of Kumanovo
Keywords:
Description: Општина Куманово | Municipality of Kumanovo Nav Top Menu Галери?а Мапа на градот Контакт 8 August 2016, 7:11 PM Go toГалери?аМапа на градотКонтакт Општина Куманово Municipality of Kumanovo Main Naviga
kumanovo.gov.mk is ranked 12323010 in the world (amongst the 40 million domains). A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors. This site is relatively popular among users in the united states. It gets 50% of its traffic from the united states .This site is estimated to be worth $9,525. This site has a low Pagerank(0/10). It has 1 backlinks. kumanovo.gov.mk has 43% seo score.

kumanovo.gov.mk Information

Website / Domain: kumanovo.gov.mk
Website IP Address: 104.28.28.48
Domain DNS Server: fay.ns.cloudflare.com,eric.ns.cloudflare.com

kumanovo.gov.mk Rank

Alexa Rank: 12323010
Google Page Rank: 0/10 (Google Pagerank Has Been Closed)

kumanovo.gov.mk Traffic & Earnings

Purchase/Sale Value: $9,525
Daily Revenue: $26
Monthly Revenue $782
Yearly Revenue: $9,525
Daily Unique Visitors 2,401
Monthly Unique Visitors: 72,030
Yearly Unique Visitors: 876,365

kumanovo.gov.mk WebSite Httpheader

StatusCode 200
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Date Mon, 08 Aug 2016 17:11:01 GMT
Server cloudflare-nginx

kumanovo.gov.mk Keywords accounting

Keyword Count Percentage

kumanovo.gov.mk Traffic Sources Chart

kumanovo.gov.mk Similar Website

Domain Site Title

kumanovo.gov.mk Alexa Rank History Chart

kumanovo.gov.mk aleax

kumanovo.gov.mk Html To Plain Text

Општина Куманово | Municipality of Kumanovo Nav Top Menu Галери?а Мапа на градот Контакт 8 August 2016, 7:11 PM Go to...Галери?аМапа на градотКонтакт Општина Куманово Municipality of Kumanovo Main Navigation Bar Почетна Профил Куманово Истори?а Демографи?а Природно-географски карактеристики Месни заедници во Општина Куманово Градоначалник Поздравен говор Биографи?а Надлежности Совет Претседател на Совет Листа на Советници (мандат 2013-2017 година) Комисии на Совет Комиси?а за односи ме?у заедниците Дневни редови ДНЕВНИ РЕДОВИ ОД СЕДНИЦИ ОД 2015 ГОДИНА ДНЕВНИ РЕДОВИ ОД СЕДНИЦИ ОД 2014 ГОДИНА Дневни редови од седници од 2013 година Дневни редови од седници од 2012 година Дневни редови од седници од 2011 година Службени гласници Службени гласници за 2016 години Службени гласници за 2015 година Fletorja Zyrtare 2015 Службени гласници за 2014 година Fletorja Zyrtare 2014 Службени гласници за 2013 година Fletorja Zyrtare 2013 Службени гласници за 2012 година Fletorja Zyrtare 2012 Службени гласници 2011 година Fletorja Zyrtare 2011 Службени гласници за 2010 година Fletorja Zyrtare 2010 Службени гласници за 2009 година Fletorja Zyrtare 2009 ?авни претрпи?ати?а и установи ?авни претпри?ати?а Локални ?авни установи од сферата на соци?алната заштита Локални ?авни установи од сферата на образованието Локални ?авни установи од сферата на културата Администраци?а Органограм на Општина Куманово Секретар на Општина Куманово Сектори Новости Видеа од седница на совет Go to...ПочетнаПрофил - Куманово - Истори?а - Демографи?а - Природно-географски карактеристики - Месни заедници во Општина КумановоГрадоначалник - Поздравен говор - Биографи?а - НадлежностиСовет - Претседател на Совет - Листа на Советници (мандат 2013-2017 година) - Комисии на Совет - Комиси?а за односи ме?у заедниците - Дневни редови - ДНЕВНИ РЕДОВИ ОД СЕДНИЦИ ОД 2015 ГОДИНА - ДНЕВНИ РЕДОВИ ОД СЕДНИЦИ ОД 2014 ГОДИНА - Дневни редови од седници од 2013 година - Дневни редови од седници од 2012 година - Дневни редови од седници од 2011 година - Службени гласници - Службени гласници за 2016 години - Службени гласници за 2015 година - Fletorja Zyrtare 2015 - Службени гласници за 2014 година - Fletorja Zyrtare 2014 - Службени гласници за 2013 година - Fletorja Zyrtare 2013 - Службени гласници за 2012 година - Fletorja Zyrtare 2012 - Службени гласници 2011 година - Fletorja Zyrtare 2011 - Службени гласници за 2010 година - Fletorja Zyrtare 2010 - Службени гласници за 2009 година - Fletorja Zyrtare 2009?авни претрпи?ати?а и установи - ?авни претпри?ати?а - Локални ?авни установи од сферата на соци?алната заштита - Локални ?авни установи од сферата на образованието - Локални ?авни установи од сферата на културатаАдминистраци?а - Органограм на Општина Куманово - Секретар на Општина Куманово - СекториНовостиВидеа од седница на совет Left Sidebar ?азици На?читани Банер вести, Новости Maсовнa посетеност на отворениот градски базен 5 August 2016, 1:34 PM 0 10021 Новости Назначени директори на ?авните претпри?ати?а и установи 25 June 2014, 11:46 AM 0 8595 Денеска од страна на Градоначалникот Зоран Дам?ановски им беа врачени решени?а на Директорите на четири ?авни претпри?ати?а и една ?авна установа во градот.Градинка ?Ангел Ша?че? – Марина ... Видеа, Новости Отстранети тезгите на тротоарите на зелениот пазар 1 October 2014, 9:53 AM 0 3614 Екипи составени од инспекциска служби од општина Куманово,пазарната инспекци?а и полици?ата денекса ги отстрануваа тезгите на пазар?иите, поставени на тротоарите ка? зелениот пазар. Акци?ата ... Новости Реконструирани тоалетите во училиштето Х.Т Карпош 15 September 2014, 12:44 PM 0 3206 Галери?а, Новости “Соци?ално претпри?атие – “Инклузи?а преку работа” 20 February 2014, 11:03 AM 0 2264 Проектот “Соци?ално претпри?атие – “Инклузи?а преку работа” е поддржан од УНДП, а го имплементира ЗРЦЛИП Порака-Наша во партнерство со Здружение на гра?ани МАТА од Скоп?е, ... НА?НОВИ ГАЛЕРИИ Tabs Widget Популарно На?ново Коментари Популарно Maсовнa посетеност на отворениот градски базен 5 August 2016, 1:34 PM Назначени директори на ?авните претпри?ати?а и установи 25 June 2014, 11:46 AM Отстранети тезгите на тротоарите на зелениот пазар 1 October 2014, 9:53 AM На?ново Помош за Град Скоп?е од Општина Куманово 8 August 2016, 2:55 PM ?АВЕН ОГЛАС 8 August 2016, 1:19 PM Вонредна седница на Советот на Општина Куманово 8 August 2016, 8:32 AM Comments Кумановските советници ?е расправаат за работата на сите основни и средни училишта | Кумановски Муабети 22 September 2015, 1:56 PM […] Пове?е информации за дневниот ред на 41 – та... Leave Comment Доказ.Мк – Груевски им ?а КРАДЕ водата на Кумановци 29 August 2015, 2:06 PM […] Комплетната расправа по оваа точка за проблемот со... Leave Comment KOMUNAT JO TRANSPARENTE – QYTETAR?T T? PAINFORMUAR 5 December 2014, 3:43 PM […] Ja se si duket k?rkesa t? cil?n duhet ta plot?sojn... Leave Comment СОЦИ?АЛНИ МРЕЖИ Like Fans Subscribe Subscribers Соопштени?а Активности за проект BETonEU Четириесет и деветта седница на Советот на Општина Куманово ?авен повик за доставува?е на иници?ативи за изработка на урбанистички планови Четириесет и осма седница на Советот на Општина Куманово Соопштение за ?авниот повик за реконструкци?а на станбени згради Соопштение Slider Section Aug 08 2016 02:55 PM Помош за Град Скоп?е од Општина Куманово Андри?анаВукановскаЦветковска No Comments 154 Советот на Општина Куманово на денешната вонредна седница донесе одлука за донира?е на еден милион денари на Град Скоп?е, за санира?е на штетите во поплавените подрач?а. Исто така на денешната седница,советниците изгласаа и одлука за помош на семе?аството на нашата согра?анка Жаклина ... Aug 08 2016 01:19 PM ?АВЕН ОГЛАС Андри?анаВукановскаЦветковска No Comments 84 Врз основа на Договорот за соработка поме?у Агенци?ата за вработува?е на РМ (АВРМ), Програмата за разво? на Обединетите нации (УНДП) и општина Куманово, Оперативниот план за активни програми и мерки за вработува?е и услуги на пазарот на трудот за 2016, Програмата Општинско – корисна работа, ... Aug 08 2016 08:32 AM Вонредна седница на Советот на Општина Куманово Андри?анаВукановскаЦветковска No Comments 15 Денеска (08.08.2016) во 12:00 часот ?е се одржи вонредна седница на Советот на Општина Куманово. ?е се гласа одлуката за помош и донации на гра?аните погодени од поплавите. Aug 05 2016 01:34 PM Maсовнa посетеност на отворениот градски базен Андри?анаВукановскаЦветковска No Comments 10021 Aug 03 2016 02:59 PM Свечено отвора?е на двата градски базена Андри?анаВукановскаЦветковска No Comments 1416 На 1-ви Август свечено беа пуштени во употреба, отворениот и затворениот градски базен. На свеченоста присуствуваа Градоначалникот Зоран Дам?ановски, ко? ?а пресече црвената лента како и преставници на политички партии и почесен гра?анин на Куманово, Луиза Винтон. Пред многубро?ните гра?ани се ... Aug 01 2016 03:57 PM Честитка од Градоначалникот Зоран Дам?ановски за Илинден Андри?анаВукановскаЦветковска No Comments 45 Историската и духовната традици?а на ово? празник се доказ за непокорливоста на македонскиот народ, а неговоото празнува?е е оддава?е почит на битката за самосто?ност и независност. Денеска им оддаваме почит на нашите херои кои го дале сво?от живот за слободна и независна Македони?а, дом за ... Aug 08 2016 14:55 Помош за Град Скоп?е од Општина Куманово Андри?анаВукановскаЦветковска Leave a comment 154 Советот на Општина Куманово на денешната вонредна седница донесе одлука за донира?е на еден милион денари на Град Скоп?е, за санира?е на штетите во поплавените подрач?а. Исто така на денешната ... ?АВЕН ОГЛАС 8 August 2016, 1:19 PM 0 84 Врз основа на Договорот за соработка поме?у Агенци?ата за вработува?е на РМ (АВРМ), Програмата за разво? на Обединетите нации (УНДП) и општина Куманово, Оперативниот план за активни програми и ... Вонредна седница на Советот на Општина Куманово 8 August 2016, 8:32 AM 0 15 Денеска (08.08.2016) во 12:00 часот ?е се одржи вонредна седница на Советот на Општина Куманово. ?е се гласа одлуката за помош и донации на гра?аните погодени од поплавите. Maсовнa посетеност на отворениот градски базен 5 August 2016, 1:34 PM 0 10021 Свечено отвора?е на двата градски базена 3 August 2016, 2:59 PM 0 1416 На 1-ви Август свечено беа пуштени во употреба, отворениот и затворениот градски базен. На свеченоста присуствуваа Градоначалникот Зоран Дам?ановски, ко? ?а пресече црвената лента како и ... Честитка од Градоначалникот Зоран Дам?ановски за Илинден 1 August 2016, 3:57 PM 0 45 Историската и духовната традици?а на ово? празник се доказ за непокорливоста на македонскиот народ, а неговоото празнува?е е оддава?е почит на битката за самосто?ност и независност. Денеска им ... Реконструкци?а на фекална канализаци?а на пове?е локации 29 July 2016, 1:12 PM 0 500 Реконструкци?а и рехабилитаци?а на фекалната канализаци?а започна денеска на потегот на улиците ?Перо Чичо“ и “Перо Шварц“ и улицата ?Моша Пи?аде“ и ?Народна Револуци?а“ во должина од 1.040м. ... Right Sidebar Анкета ”УРБАНО УРЕДУВА?Е НА ГРАДСКИ ПЛОШТАД” Е-Даноци Пребарува? Об?ави за градежно зем?иште Бара?е за средби Соопштени?а Превземи бара?а Превзема?е на постапки Збратимени градови Стратешки Документи Об?ава на бара?е за добива?е на дозвола за усогласува?е со оперативен план Об?ава на бара?е за Б-интегрирана еколошка дозвола СРЦ ?Градски базен-Куманово“ Линкови Sub-Footer Section Општина Куманово Општина Куманово 11-ти Октомври бб, 1300 Куманово Tel - (031) 475-800 / (031)438-633 Fax - +1 234 564 7894 [email protected] Информации Политика на приватност Линко Лого на Општина Куманово Google Map View Larger Map Сите права задржани (C) 2014 Општина Куманово

kumanovo.gov.mk Whois

Domain Name: KUMANOVO.GOV.MK